over

Mi Barrio ligt in de mooie Indische buurt in Nijmegen. Ons industriële pand is te vinden aan de Fransestraat. Het is een plek waar buurtgenoten en vele andere samen komen om een borrel te drinken of een  hapje te eten. Van oorsprong is Mi Barrio een tapas restaurant. Maar ons menu heeft een ruim aanbod met nog andere gerechten van over de hele wereld. Het is een plek waar iedereen altijd welkom is! 

Nijmegen mistte namelijk een plek die groot was maar toch ook knus. Een plek voor Nijmegenaren om lekker te genieten en tot rust te komen. Waar eten puur en eerlijk is. Ergens waar iedereen welkom is en zich thuis kan voelen. Een soort tweede woonkamer voor studenten, ouders, kinderen, buren en ouderen! Waar je je vrienden nog beter kan leren kennen onder het genot van een lekker glas bier, wijn, koffie of fris.

Wij vinden puur en eerlijk eten heel belangrijk. Onze ingrediënten zijn dagvers. En iedere dag is er een gedreven keukenteam aan het werk om lekkere gerechten te maken. Wij vinden het ook belangrijk dat het eten  voor iedereen betaalbaar blijft. Je kan bij Mi Barrio lunchen, borrelen, of uitgebreid dineren.

Wat kan je verwachten als je Mi Barrio binnenloopt? 

Een heerlijke dynamische sfeer door de industriële look maar toch knusse meubilair! Ook hebben wij altijd muziek aan staan. Doe lekker waar je zelf zin in hebt! Ga op het terras zitten of juist heerlijk zitten op de bank. Of geniet van een glas bier aan de bar. Wij hebben namelijk een ruime aanbod aan speciaal bieren en verfijnde wijnen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om met een groep te komen of te reserveren.

Wij zijn elke dag open. Dus neem je vrienden en familie mee en kom langs!